u4s ktü
Etkinlik

2021/22 University4Society Girişimcilik Maratonu KTÜ’de Neler Yaşandı?

Bir önceki yarışmanın online olmasının ardından yüz yüze bir bootcampte buluşmak üniversite öğrencileri ve organizasyon ekipleri için çok heyecan vericiydi. Peki, University4Society Girişimcilik Maratonu KTÜ için nasıl geçti?

Karlı bir havada başladık. Mart ayında Trabzon semalarına düşen kar taneleri ile açılışını yaptığımız bootcampte, ekiplerin oluşturulma süreci çok ilginç geçti. Yakın arkadaş olarak gelen insanlar bile farklı takımlarda yeni bir deneyim yaşama yoluna gittiler ve birbirleri ile rekabet ettiler. Verilen eğitimlerden faydalanan 7 takım, 48 saat boyunca öğrendiklerinden hareketle harıl harıl çalışmalarına devam etti. Mentorlerimizin desteği ile de projelerini çok önemli noktalara getirdi, hatta yarışma sonrasında dahi projelerini devam ettiren, gerçekleştiren ekiplerimiz oldu.

Güneşli bir havada tamamladık. 48 saatin sonunda yarışmacılarımız ile bir aile ortamında ve güneşli bir havada kapanışı yaptık. Hızlandırma programına giden ekiplerimizi hep beraber kutladık. Bir hafta sonunu, olabildiğince güzel değerlendirdik ve öğrenebildiğimiz kadar çok şey öğrendik. 2021-22 dönemini tek bir kelime ile “öğrenmek” olarak ifade edebiliriz. Bizim için oldukça verimli geçen bu dönemin ardından, tek kelime ile ifade edemeyeceğimiz bir 2022/23 dönemini bekliyor, bu yönde çalışmaya devam ediyoruz.